Ohjelmakartta

 1. MO Café & Bazar

  Malmilla oleva Mo Café & Bazar tarjoaa pohjoisafrikkalaisen ruoan ja kulttuurin nautintoja. Paikka on tullut tunnetuksi paitsi notkuvista brunssi- ja lounaspöydistään myös tunnelmastaan. V. 2016 se palkittiin parhaana uutena ravintolana Helsingissä City-lehden Suuressa Ravintolaäänestyksessä. MO CAFÉ ON YKSI #HOODSHELSINKI -KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 2. Maja Coffee Roastery

  Lehtisaaren ostarilla oleva Maja Coffee Roastery on Helsingin laadukkaimpia pienpaahtimoita ja kahviloita. Suomalais-japanilaisen parin vetämä paikka tarjoaa myös teetä ja herkullisia raakakakkuja. MAJA COFFEE ROASTERY ON YKSI #HOODSHELSINKI -KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 3. Trattoria Limone

  Lauttasaaressa Vattuniemessä sijaitseva pieni kortteliravintola Trattoria Limone on kaupungin parhaita pizza- ja pastapaikkoja. Erityisesti vaihtuvalta listalta voi löytää poikkeuksellisen aitoja italialaismakuja. TRATTORIA LIMONE ON YKSI #HOODSHELSINKI -KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 4. Smoothie Coffee House

  Smoothie Coffee House on vahvassa nousussa olevan Kontulan ostarin uusimpia kahviloita. Laadukkaan kahvin ja hyvän jäätelön lisäksi tarjolla on turkkilaista baklavaa, piiraita ja upeita täytekakkuja. SMOOTHIE COFFEE HOUSE ON YKSI #HOODSHELSINKI -KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 5. Alanya Market

  Puhoksessa sijaitseva Alanya Market on paikka, jossa voi unohtaa olevansa Helsingissä. Sisustusta myöten runsaassa liikkeessä on monia tuotteita, joita ei muualta löydä. Erityisesti hevi-osasto on kokemus. ALANYA MARKET ON YKSI #HOODSHELSINKI-KISAAN PALKINTOJA LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 6. Parturi Alaturka

  Puhoksella sijaitseva Alaturka on ilman ajanvarausta palveleva parturiliike. Berberikulttuuria edustava parturi hallitsee vaativat parranajotekniikat ja tekee myös nuorille herroille mieluisat kampaukset. PARTURI ALATURKA ON YKSI #HOODSHELSINKI -KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 7. Hotelli Rantapuisto

  Hotel Rantapuisto valmistui 1963 Pohjoismaiden Yhdyspankin (myöh. SYPin) koulutuskeskukseksi keskelle itähelsinkiläistä luontoa. Hotelli on uuden Superwood Festivalin tapahtumapaikkana 20.–22. lokakuuta. FESTIVAALI ON YKSI #HOODSHELSINKI-KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA TOIMIJOISTA.

 8. Pyöräliike ibike

  Lauttasaaressa sijaitseva ibike on täyden palvelun pyöräliike. Liikkeessä on laaja valikoima laatupyöriä vaativillekin ajajille ja asiantuntevaa huoltoa. Kysy myös pyöränhuoltokursseista!

 9. Papa’s Bike

  Polkupyöräliike Papa’s Bike on erikoistunut erityisesti kaupunki- ja perhepyöräilyyn. Liikkeestä löytyy pyörien lisäksi varusteita ja asusteita kaikenikäisille. Perheyritys haluaa myydä vain sellaisia tuotteita, mitä sen vetäjät itsekin käyttäisivät.

 10. Stadin puutarhuri

  Herttoniemessä sijaitseva Stadin puutarhuri on Helsingin ainoa luomuviljelijä. Tilalla viljellään ensiluokkaisia vihanneksia historiallisella Herttoniemen kartanolla. Viljelyn lisäksi järjestetään kursseja, koulutusta ja yleisötapahtumia. Putiikista löytyy myös tarvikkeita kotipuutarhaan.

 11. Asukastalo Saunabaari

  Saunabaari on Kansanasuntojen kiinteistöihin kuuluva entinen yleinen sauna. Arkkitehti Viljo Revellin 1951 suunnittelma rakennus palveli aikanaan 500 kylpijää per ilta. Nykyisin yläkerros on asukkaiden käytössä Asukastalona. Talossa on juhla- ja kokoustilat, harrastustiloja sekä asukaskahvila.

 12. Unelma Sitratorilla

  Oona Tikkaojan teos Unelma on siirrettävä julkinen teos. Kuumailmapalloa, karusellia tai paviljonkia muistuttavan veistoksen kuvun sisällä on tuulen voimalla liikkuva värikäs Savonius-roottori. Noin kymmenen metriä korkea teos on toteutettu teräksestä ja polykarbonaatista.

 13. Kannelmäen kirkko

  Kannelmäen telttamajaa tai lappalaisten kotaa muistuttavan kirkon ovat suunnitelleet arkkitehdit Marjatta ja Martti Jaatinen. Se valmistui vuonna 1968. Kirkko kuuluu Museoviraston arvokohteiksi luokittelemien, valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen listalle.

 14. Kontulan Luupin skeittihalli

  Kontulan Luuppiin kuuluu skeittihalli ja osoitteessa Ostostie 4 nuorisotalo, puu- ja kivityöpaja, äänistudio sekä bänditreenitiloja itähelsinkiläisille bändeille. Luupissa järjestetään myös tapahtumia kuten Kontula Electronicin konsertteja ja Kontula Urban Film Festivalin elokuvanäytöksiä.

 15. Siltamäen uimahalli

  Siltamäen uimahalli on pieni ja sympaattinen uimahalli ostoskeskuksen yhteydessä. Lämmin allas sopii erityisesti lapsille – myös vauvauinteja järjestetetään. Uinnin lisäksi voi treenata salilla ja harrastaa vesijumppaa. Paikan voi vuokrata edullisesti esimerkiksi lasten teemasynttäreitä varten.

 16. Herttoniemenrannan yrttipuutarha

  Laivalahden puistotien vieressä sijaitsee päärynäpuiden reunustama yrittipuutarha. Puutarhan vieressä on myös kaupungin varaama alue puistoviljelyä varten. Asukkaat läheltä ja kauempaakin ovat tervetulleita kehittämään puutarhaa ja viljelmiä. Yhteyttä voi ottaa Herttoniemi-seuraan.

 17. Roihuvuoren kirsikkapuisto

  Keväällä vietetään Hanamia, kirsikankukkajuhlaa, ja syksylläkin loistaa punaisine puineen.

 18. Ravintola Kirkuk

  Puhoksen ostoskeskuksessa sijaitseva Kirkuk on monen mielestä kaupungin parhaimpia Lähi-idän ruokia tarjoavia ravintoloita. Hiiligrilliravintolan ruoka on sekä autenttista että edullista, ja palvelua kiitetään. RAVINTOLA KIRKUK ON YKSI #HOODSHELSINKI-KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 19. Dominus Santos kehonhuolto

  Dominus Santos tarjoaa monipuolisesti kehonhuoltoa. Brasilialaissyntyinen Dan Santos hallitsee useita tekniikoita klassisesta ja urheiluhieronnasta shiatsuun ja kiinalaiseen lääketieteeseen pohjaaviin hoitoihin. DOMINUS SANTOS ON YKSI #HOODSHELSINKI -KISAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 20. Ravintola Old Jerusalem

  Lehtisaaren ostarilla sijaitseva Old Jerusalem tarjoaa Lähi-idän makuja tuoreista raaka-aineista. Hummus, falafelit ja viininlehtikääryleet tehdään käsin. Buffet-pöydästä löytyy myös runsaasti vegeannoksia. RAVINTOLA OLD JERUSALEM ON YKSI #HOODSHELSINKI -KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

 21. Ravintola Nuur

  Kontulan ostoskeskuksesta on tullut Helsingin kiinnostavimpia ruokakeitaita. Siellä toimiva syyrialainen ravintola Nuur on kerännyt runsaasti kiitosta ja suosiota. Annokset ovat runsaita, edullisia ja herkullisia. RAVINTOLA NUUR ON YKSI #HOODSHELSINKI -KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA YRITYKSISTÄ.

Tältä alueelta ei löytynyt hakuehdoillasi ainuttakaan tapahtumaa. Kokeile muuttaa valintojasi tai katso kaikki tapahtumat.