Info

Mikä ja missä?

Lähiöfest2017 25.9.–1.10.2017 oli 10 Helsingin lähiöön ja kaupunginosaan levittäytyvä tapahtuma, joka toi yhteen asukkaat, yritykset ja yhteisöt sekä kaupungin. Lähiöt ja kaupunginosat olivat

Kannelmäki, Malmi, Vuosaari, Pohjois-Haaga, Herttoniemi, Siltamäki, Kontula, Lauttasaari, Jakomäki ja Kalasatama.

Pääseminaari järjestettiin Helsingin ydinkeskustassa.

Mitä tapahtui?

Arkipäivinä järjestettiin työpajoja ja perjantaina pääseminaari. Viikonloppuna oli juhlat: kaikissa kymmenessä lähiössä ja kaupunginosassa oli kaikille avoimia tapahtumia.

Tapahtumat löytyvät Ohjelma-kartalta.

Miten mukaan?

Asukasyhdistykset, yrittäjät ja muut toimijat tulivat myös mukaan tekemään festivaalia. Kiitämme kaikkia itsenäisestä tapahtuman järjestäneitä tahoja yhteisen juhlan tekemisestä!

Haluatko tarjota palkinnon kisaan? Yrittäjät ja yhteisöt voivat edelleen tulla mukaan tarjoamalla palkinnon #hoodshelsinki-kisaan. Kisassa kerätään pisteitä kiertämällä mahdollisimman monia lähiöitä ja ottamalla kuvia Instagramiin. Palkinnot ovat lähiöissä toimivien yritysten lahjoituksia. Lisätietoa kisasta ja esimerkkejä palkinnoista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut lahjoittamaan palkinnon, lähetä meille sähköpostia tai viesti sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä somen kautta: Facebook.com/lahiofest2017

Tai sähköpostilla: info(at)lahiofest.fi

Seuraavasta Lähiöfest-tapahtumasta ja sen kumppaneista kerrotaan vuoden 2017 loppuun mennessä! Kiitos tästä vuodesta!