Ilmoita tapahtuma tai paikka

Haluatko järjestää oman tapahtuman osana Lähiöfest2017-tapahtumaa? Vai haluatko suositella paikkaa lähiöissä? Tällä lomakkeella ilmoitetut tapahtumat ja paikat näkyvät Lähiöfest2017-ohjelmakartalla. Itsenäisesti järjestetyt tapahtumat saavat Lähiöfest likes -sydäntunnuksen, ja paikat erottuvat LähiöGems-tunnuksella.

Huom. Tapahtuman järjestäjänä vastaat itse tapahtumasi vaatimista käytännön järjestelyistä. Ohjeita tapahtumasi vaatimiin viranomaislupiin ja ilmoituksiin löydät täältä.

Ilmoittautumisen tyyppi

Perustiedot

Anna tapahtumalle tai paikalle otsikko. Otsikon sallittu enimmäispituus on 50 merkkiä.
Kuvaile tapahtumaa tai paikkaa tarkemmin. Kuvauksen sallittu enimmäispituus on 300 merkkiä.
Valitse yksi tai useampi vaihtoehto, joka parhaiten kuvaa tapahtumaasi.
Anna järjestävän tahon nimi, esim. yhteisö, seura, yritys tai muu organisaatio.
Anna verkkosivuston osoite, jolta löytyy lisätietoa tapahtumastasi.

Kuva

Tuo kuvatiedosto laitteeltasi. Tiedoston sallittu enimmäiskoko on 2 megatavua. Sallitut tiedostomuodot ovat GIF, JPG ja PNG.

Päivämäärä ja kellonajat

Määritä tapahtumasi ajankohta tai aukioloajat. Voit tarvittaessa antaa useampia aikavälejä valitsemalla Lisää ajankohta.

Sijainti

Lisää tapahtumasi kartalle joko syöttämällä tapahtumapaikkasi katuosoite alla olevaan kenttään tai klikkaamalla haluamaasi kohtaa kartalla. Voit myös tarkentaa karttamerkin sijaintia raahaamalla.

Osoitteen sallittu enimmäispituus on 200 merkkiä.

Yhteystiedot

Yhteystiedot eivät näy muille käyttäjille. Tiedot kerätään, jotta voimme tarvittaessa olla suoraan yhteydessä tapahtumien järjestäjiin ja paikkojen suosittelijoihin tietojen täydentämiseksi tai muista vastaavista syistä.

Anna yhteyshenkilön nimi.
Anna yhteyshenkilön sähköpostiosoite.
Anna yhteyshenkilön puhelinnumero.