Osallistu

RM


Lähiöfest2019 Espoossa, Riihimäellä, Kauniaisissa ja Helsingissä kutsuu asukkaita, yhteisöjä, pienyrityksiä ja aktiiveja kaikissa naapurustoissa ideoimaan, kokeilemaan ja vaikuttamaan siihen, miten parempaa kaupunkia tehdään paikan päällä. 

Haluaisitko järjestää työpajan oman naapurustosi kehittämisestä tai kävelykierroksen asuinalueellasi (= LähiöLikes)? Onko mielessäsi esitys, piknik tai muu tapahtumaidea johonkin kaupungin tarjoamaan tilaan (= Pop-up Espoo)? Haluatko suositella suosikkipaikkaasi (= LähiöGems)? Kaikki tulevat näkyviin Lähiöfest-ohjelman kanssa samalle Ohjelmakartalle – tule mukaan!

Ilmoita tapahtumasi >>> suoraan ilmoittautumislomakkeeseen

Huom. Lähiöfestin “Tori”-yleisötapahtumista lisää tietoa pian

LähiöLikes

Lähiöfestillä kuka tahansa voi saada oman tapahtumansa mukaan yhteiselle Ohjelmakartalle nimellä “LähiöLikes”. Tapahtuman voi järjestää kerhohuoneessa, asukastalossa tai jossain julkisessa tilassa – missä tahansa paikassa, jonka käytöstä on sopinut.

Milloin ja missä? 

  • Pe 17.5.2019 Riihimäki
  • To 23.5.2019 Kauniainen 
  • Ma–Su 23.–29.9.2019 Espoo
  • La 28.9.2019 Helsinki

Miten? 

Oma tapahtumasi näkyy Ohjelmakartalla sydämenä. Tapahtuman järjestäjänä vastaat itse kaikista tapahtumasi vaatimista viranomaisluvista ja ilmoituksista. Lue ohjeet täältä

Ilmoita “LähiöLikes”-tapahtuma lomakkeella

Pop-up

Huom. Pop-up Espoo -tilat julkistetaan toukokuussa

Espoon kaupunki tarjoaa Lähiöfestillä tiloja asukkaiden ja yhteisöjen omia tapahtumia varten. Lähiöfest-viikon päättävänä sunnuntaina Espoo muuttuu “Pop-up Espooksi” – kaupunkilaisten omien tapahtumien paikaksi. Inspiraatiota ja tietoa “Pop-up Espoo” -tiloista löydät Espoo-päivän parhaista tapahtumista – tulossa pian!

Milloin ja missä? 

  • Su 29.9.2019 eri puolilla Espoota 

“Pop-up Espoo” -tilat tulevat näkyviin Ohjelmakartalle sydäminä.

Miten? 

Espoon kaupunki on huolehtinut tarvittavat luvat “Pop-up Espoo” -tiloihin valmiiksi, joten tapahtuman järjestäjän tarvitsee vain ilmoittaa tapahtuma Ohjelmakartalle. Viranomaissäädösten vuoksi kaikken tapahtumaehdosten soveltuvuus tarkistetaan ennakkoon. Ilmoittautuminen on valmis kun olet saanut hyväksymisviestin, jonka jälkeen tapahtumasi näkyy sydämenä Ohjelmakartalla. 

Ehdota “Pop-up” -tapahtumaa lomakkeella – tulossa!

LähiöGems

Jokaisessa naapurustossa on paikkoja, jotka ovat suosittelemisen arvoisia. “LähiöGems” ovat paikallisia aarteita – esimerkiksi rakennuksia, taideteoksia, ravintoloita tai luontokohteita. Onko sinulla suosikkipaikka, josta haluaisit kertoa muillekin?

Milloin ja missä?

  • Milloin ja missä vain.

Miten?

Suosikkipaikat näkyvät Ohjelmakartalla “LähiöGems” -timantteina.

Ilmoita “LähiöGems”-paikka lomakkeella

Huom. Tietoa Lähiöfestin “Tori”-yleisötapahtumista tulossa pian