Ohjelmakartta

 1. Maja Coffee Roastery

  Lehtisaaren ostarilla oleva Maja Coffee Roastery on Helsingin laadukkaimpia pienpaahtimoita ja kahviloita. Suomalais-japanilaisen parin vetämä paikka tarjoaa myös teetä ja herkullisia raakakakkuja.

 2. Smoothie Coffee House

  Smoothie Coffee House on vahvassa nousussa olevan Kontulan ostarin uusimpia kahviloita. Laadukkaan kahvin ja hyvän jäätelön lisäksi tarjolla on turkkilaista baklavaa, piiraita ja upeita täytekakkuja.

 3. miniTapiola

  Tapiolasta löytyy kaupunginosa pienoiskoossa. Lasten liikennepuistossa on menopelejä, joilla voi harjoitella ajamista turvallisesti. miniTapiola on avoinna lähes joka päivä Tapiolan keskuksessa. Sen ovat mahdollistaneet Tapiolan Alueen Kehitys Oy, Espoon Kaupunki ja Tapiola Toimii ry.

 4. Alanya Market

  Puhoksessa sijaitseva Alanya Market on paikka, jossa voi unohtaa olevansa Helsingissä. Sisustusta myöten runsaassa liikkeessä on monia tuotteita, joita ei muualta löydä. Erityisesti hevi-osasto on kokemus.

 5. Parturi Alaturka

  Puhoksella sijaitseva Alaturka on ilman ajanvarausta palveleva parturiliike. Berberikulttuuria edustava parturi hallitsee vaativat parranajotekniikat ja tekee myös nuorille herroille mieluisat kampaukset.

 6. Espoontorin Pyörä

  Espoontorin Pyörä on vuonna 1988 perustettu perheyritys Espoossa. Liikkeessä on erittäin laaja valikoima pyöriä kaikkiin käyttötarkoituksiin vauvasta vaariin. Nopea ja laadukas pyörähuolto kaikille pyörämerkeille – pientöitä jopa odottaessa. MUKANA #HOODSESPOO-KISASSA PALKINNON LAHJOITTAJANA!

 7. EMMA – Espoon modernin taiteen museo

  EMMA on vahvojen, taiteen voimasta syntyvien kokemusten ja tilallisten elämysten taidemuseo. Esillä on vaihtuvia nyky- ja modernin taiteen näyttelyitä, muotoilua sekä kokeellista taidetta. EMMA on osa museo- ja näyttelykeskus WeeGeetä. MUKANA #HOODSESPOO-KISASSA PALKINNON LAHJOITTAJANA!

 8. Leppävaaran Ompelimo

  Leppävaaran Ompelimo on Gallerian toisessa kerroksessa toimiva, monipuolinen ja vaativissakin ompelu- ja korjaustarpeissa palveleva yritys. MUKANA #HOODSESPOO-KISASSA PALKINNON LAHJOITTAJANA!

 9. Baltian kauppa

  Baltian kaupassa on laaja valikoima maito-, liha-, kala- ja leipätuotteita sekä leivonnaisia, mehuja, hilloja ja makeisia Eestistä, Latviasta ja Liettuasta. Myös pakastetuotteita ja säilykkeitä. Myymälästä voi myös tilata herkullisia kakkuja! MUKANA #HOODSESPOO-KISASSA PALKINNON LAHJOITTAJANA!

 10. Blue Vinyl Records

  Heikintorilla toimivasta Blue Vinyl Records –musiikkikaupasta löytyvät uudet ja käytetyt vinyylilevyt. Laajassa valikoimassa myös harvinaisuuksia ja löytöjä musiikinystäville. MUKANA #HOODSESPOO-KISASSA PALKINNON LAHJOITTAJANA!

 11. Café Ella

  Café Ella on yrittäjävetoinen kahvila, jonka herkulliset tuotteet ovat itse huolella tehtyjä. Paikan päälle voi pistäytyä yhtä hyvin lounaalle kuin pullakahvillekin. MUKANA #HOODSESPOO-KISASSA PALKINNON LAHJOITTAJANA!

 12. EJYn Kansalaistoiminnankeskus

  EJYn Kansalaistoiminnankeskus on toiminta- ja tapahtumakeskus, joka yhdistää kansalaiset ja yhteisöt. Meille voit piipahtaa maukkaalle lounaalle tai kahville, tai nauttia taiteesta galleriassamme. Tarjoamme myös tiloja toiminnan järjestämiseen, ja tukea yhdistystoimijoille. Tule piipahtamaan!

 13. Fiskarsinmäen luonnonsuojelualue Kauklahdessa

  Kahden joen suistoalueella sijaitsevassa Kauklahdessa on upea luonnonsuojelualue meren rannalla ja Mankinjoen varrella. Se on rauhallinen valtakunnalliseen lehtojensuojeluohjelmaan kuuluva paikoin kivikkoinenkin lehtomäki, jolla kasvaa jaloja lehtipuita. (Huom. tarkka osoite Lasilaakso 20)

 14. Vesiurheilukeskus Laguuni ja Ravintola Blägä

  Keilaniemen ja Länsiväylän kupeessa sijaitseva vesiurheilukeskus Laguuni on ollut tervetullut lisä Laajalahden rannoille muodostuneelle vesiurheilukeskittymälle. Tänne tullaan varta vasten kauempaakin; niin kuin nettisivuilla mainostetaankin: Suomen suurin vesiurheilu- ja ravintolalaituri!

 15. Villa Elfvikin luontotalo ja Laajalahti

  Villa Elfvik on kaupungin ympäristövalistuskeskus ja arvokas jugend-huvila. Täällä järjestetään kaikenlaisia luontotietoutta edistäviä tapahtumia sekä näyttelyitä. Villa Elfvik sijaitsee Laajalahden luonnonsuojelualueen laidalla, ja luonnonsuojelualueella kiertää lyhyt pitkospuupolku.

 16. Gallen-Kallela museo

  Komeassa Akseli Gallen-Kallelan itse suunnittelemassa Tarvaspään ateljeelinnassa esitellään taiteilijan ja hänen aikalaistensa taidetta sekä nykytaidetta. Moni ihmettelee mahtipontista tornirakennusta Turun moottoritieltä, mutta taloon pääsee myös lähemmin tutustumaan (esim. Museokortilla).

 17. Hanasaaren kulttuurikeskus

  Hanasaaressa ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus, hotelli ja ravintola. Upea rakennus Svenskt Tenn -teemaisella sisustuksella. Paljon näyttelyitä ja muita tapahtumia.

 18. Tapiolan metroasema: Emma jättää jäljen

  Taiteilija Kim Simonssonin kolmimetrinen pronssiveistos tervehtii jokaista metrokulkijaa hienolla Tapiolan asemalla. Valkoiseksi maalattu pronssinen hahmo on rohkea, elämäniloinen ja ehkä vähän salaperäinen hahmo.

 19. Saaristomuseo Pentala

  Pentalan saaressa vanhalla kalastajatilalla sijaitseva museo. Saarella pääsee saariston yhteysveneellä, ja siellä toimii myös ravintola Paven. Saaressa on järvi, ja järvessä on toinen saari. (huom. kartta näyttää summittaisesti, tarkka käyntiosoite Pentala 44)

 20. Maalaisidylliä

  Talomuseo Glims ja Bembölen kahvitupa ovat pala vanhaa maalaisidylliä keskellä Espoota.

 21. Kauklahden kauppamäki ja ravintola Brunnsdal

  Tunnelmallinen Kauklahden kauppamäki, jonka raitin varrella sijaitsee mm. ravintola Brunnsdal ja Emil Halmeen leipomo. Kauklahti valittiin vuoden kaupunginosaksi 2018, perusteluina mm. alueen yhteisöllisyys.

 22. Hotelli Rantapuisto

  Hotel Rantapuisto valmistui 1963 Pohjoismaiden Yhdyspankin (myöh. SYPin) koulutuskeskukseksi keskelle itähelsinkiläistä luontoa. Hotelli on uuden Superwood Festivalin tapahtumapaikkana 20.–22. lokakuuta. FESTIVAALI ON YKSI #HOODSHELSINKI-KISAAN PALKINNON LAHJOITTANEISTA TOIMIJOISTA.

 23. Pyöräliike ibike

  Lauttasaaressa sijaitseva ibike on täyden palvelun pyöräliike. Liikkeessä on laaja valikoima laatupyöriä vaativillekin ajajille ja asiantuntevaa huoltoa. Kysy myös pyöränhuoltokursseista!

 24. Stadin puutarhuri

  Herttoniemessä sijaitseva Stadin puutarhuri on Helsingin ainoa luomuviljelijä. Tilalla viljellään ensiluokkaisia vihanneksia historiallisella Herttoniemen kartanolla. Viljelyn lisäksi järjestetään kursseja, koulutusta ja yleisötapahtumia. Putiikista löytyy myös tarvikkeita kotipuutarhaan.

 25. Asukastalo Saunabaari

  Saunabaari on Kansanasuntojen kiinteistöihin kuuluva entinen yleinen sauna. Arkkitehti Viljo Revellin 1951 suunnittelma rakennus palveli aikanaan 500 kylpijää per ilta. Nykyisin yläkerros on asukkaiden käytössä Asukastalona. Talossa on juhla- ja kokoustilat, harrastustiloja sekä asukaskahvila.

 26. Unelma Sitratorilla

  Oona Tikkaojan teos Unelma on siirrettävä julkinen teos. Kuumailmapalloa, karusellia tai paviljonkia muistuttavan veistoksen kuvun sisällä on tuulen voimalla liikkuva värikäs Savonius-roottori. Noin kymmenen metriä korkea teos on toteutettu teräksestä ja polykarbonaatista.

 27. Kannelmäen kirkko

  Kannelmäen telttamajaa tai lappalaisten kotaa muistuttavan kirkon ovat suunnitelleet arkkitehdit Marjatta ja Martti Jaatinen. Se valmistui vuonna 1968. Kirkko kuuluu Museoviraston arvokohteiksi luokittelemien, valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen listalle.

 28. Kontulan Luupin skeittihalli

  Kontulan Luuppiin kuuluu skeittihalli ja osoitteessa Ostostie 4 nuorisotalo, puu- ja kivityöpaja, äänistudio sekä bänditreenitiloja itähelsinkiläisille bändeille. Luupissa järjestetään myös tapahtumia kuten Kontula Electronicin konsertteja ja Kontula Urban Film Festivalin elokuvanäytöksiä.

 29. Siltamäen uimahalli

  Siltamäen uimahalli on pieni ja sympaattinen uimahalli ostoskeskuksen yhteydessä. Lämmin allas sopii erityisesti lapsille – myös vauvauinteja järjestetetään. Uinnin lisäksi voi treenata salilla ja harrastaa vesijumppaa. Paikan voi vuokrata edullisesti esimerkiksi lasten teemasynttäreitä varten.

 30. Herttoniemenrannan yrttipuutarha

  Laivalahden puistotien vieressä sijaitsee päärynäpuiden reunustama yrittipuutarha. Puutarhan vieressä on myös kaupungin varaama alue puistoviljelyä varten. Asukkaat läheltä ja kauempaakin ovat tervetulleita kehittämään puutarhaa ja viljelmiä. Yhteyttä voi ottaa Herttoniemi-seuraan.

 31. Roihuvuoren kirsikkapuisto

  Keväällä vietetään Hanamia, kirsikankukkajuhlaa, ja syksylläkin loistaa punaisine puineen.

 32. Mäntyviidan satanen

  Mäntyviidassa 100 metrin matkalle mahtuu elokuvateatteri, turkkilainen ravintola, antikvaarinen kirjakauppa, ompelimo, intialainen ravintola ja sushiravintola. Kaikki nämä erinomaisia ja yhdessä Tapiolan hienoimmista ja alkuperäisistä keskusta-alueista.

 33. Ravintola Kirkuk

  Puhoksen ostoskeskuksessa sijaitseva Kirkuk on monen mielestä kaupungin parhaimpia Lähi-idän ruokia tarjoavia ravintoloita. Hiiligrilliravintolan ruoka on sekä autenttista että edullista, ja palvelua kiitetään.

 34. Dominus Santos kehonhuolto

  Dominus Santos tarjoaa monipuolisesti kehonhuoltoa. Brasilialaissyntyinen Dan Santos hallitsee useita tekniikoita klassisesta ja urheiluhieronnasta shiatsuun ja kiinalaiseen lääketieteeseen pohjaaviin hoitoihin.

 35. Ravintola Old Jerusalem

  Lehtisaaren ostarilla sijaitseva Old Jerusalem tarjoaa Lähi-idän makuja tuoreista raaka-aineista. Hummus, falafelit ja viininlehtikääryleet tehdään käsin. Buffet-pöydästä löytyy myös runsaasti vegeannoksia.

Tältä alueelta ei löytynyt hakuehdoillasi ainuttakaan tapahtumaa. Kokeile muuttaa valintojasi tai katso kaikki tapahtumat.

Tältä alueelta ei löytynyt hakuehdoillasi ainuttakaan tapahtumaa. Kokeile muuttaa valintojasi tai katso kaikki tapahtumat.