Tori Pohjois-Haaga

  •  1.10.17 10:00–14:00
  •  Pietari Hannikaisen tie 6, Helsinki, Suomi
  •  Helsingin kaupunki


Päivä: Sunnuntai 1.10.

Kellonaika: 10−14

Paikka: Pohjois-Haagan yhteiskoulu

Osoite: Pietari Hannikaisen tie 6
Saapuminen: Suosittelemme saapumaan tapahtumatoreille julkisilla kulkuneuvoilla, pyörällä tai jalan. Tapahtumapaikoille ei järjestetä erillistä pysäköintiä.

Esteettömyys: 
Pohjois-Haagan yhteiskoulu
Lipputiedot: Tapahtumatorit ja niiden ohjelma ovat ilmaisia. Toreilla voi lisäksi olla myytäviä tuotteita tai palveluita.
Facebook: Lähiöfest2017: Haagan tapahtumatori

Haagan tapahtumatorilla kohtaavat uusi ja vanha. Yhteislauluun voi liittyä koko perhe ja taikahiekkalaatikko kutsuu aikuisenkin leikkimään. Liikuntahulinoissa hypitään ja temppuillaan. Elävästä kirjastosta voi lainata kiinnostavia ihmisiä tai tavata kirjastokoiran.

Tapahtumatorilla syödään yhteisessä pöydässä kaupunkilaisten kuvittaman pöytäliinan ääressä. Kaupunkilaiset haastetaan mukaan syömään joko omia tai paikan päältä torien ruokatoimijoilta hankittuja herkkuja. Pöytä on katetussa ulkotilassa. Syödään yhdessä Lähiöfest2017-toreilla – tapahtuma Facebookissa

Haagalainen, haluatko tulevaisuudessa liikkua pikaratikalla Pirkkolaan ja Pitskuun? Kaupunkiympäristön toimialan pisteellä pääset kysymään asiantuntijoilta kaikki faktat Raide-Jokerista. Esittelyssä on myös käynnistyviä suunnitteluhankkeita ja täydennysrakentamisen helmiä. Tule mukaan vaikuttamaan asuinalueesi kehitykseen ja selvittämään, kuinka Helsinki kasvaa ja tiivistyy kestävästi.

Tapahtumatorin kulmalavan ohjelmassa on miniseminaari ”Parkkipaikalla rahoitettu putkiremontti – Täydennysrakentamisen mahdollisuudet”. Miniseminaarin juontaa toimittaja Minna Joenniemi ja keskustelussa on mukana lähiöaiheiden asiantuntijoita.

Entä mitä sanoo apulaispormestari lähiöiden ja Helsingin tulevaisuudesta? Kulmalavan puheenvuoron jälkeen apulaispormestaria voi jututtaa tapahtumatorilla. Lavan ohjelmassa on lisäksi näkökulmia Lähiöfest-toimijoilta sekä eri toimijoiden ohjelmanumeroita.

Näiden poimintojen lisäksi luvassa myös muuta kivaa ohjelmaa! Tapahtumatorin tuoreimmat ohjelmatiedot ja aikataulut löydät Facebook-tapahtumasta.

Lähiöfest2017-pääyhteistyökumppanit ja yhteistyökumppanit osallistuvat Torien ohjelmaan. Esimerkiksi Vahanen hurauttaa paikalle Remonttirekallaan, ja K-Marketin kauppiaat lähikaupoista tulevat paikan päälle.

Tapahtumatorit tunnistat reitin varrella ilmapalloista, toreilla tavataan!

Helsingin kaupungin mahdollistamat Torit ovat osa Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden sisältöjen valintaan ja ohjelman muutoksiin.

Helsinki kasvaa ja tiivistyy. Esikaupunkialueille rakentuu elinvoimaisia keskustoja ja kaupunkielämää. Lähiöfest2017 nostaa lähiöt valokeilaan ja käynnistää keskustelua muuttuvasta kaupungista.