Tori Malmi

  •  30.9.17 14:00–18:00
  •  Ala-Malmin puisto, Helsinki, Suomi
  •  Helsingin kaupunki


Päivä: Lauantai 30.9.

Kellonaika: 14−18

Paikka: Malmitalo

Osoite: Ala-Malmin tori 1

Saapuminen: Suosittelemme saapumaan tapahtumatoreille julkisilla kulkuneuvoilla, pyörällä tai jalan. Tapahtumapaikoille ei järjestetä erillistä pysäköintiä.

Esteettömyys:Malmitalo


Lipputiedot: Tapahtumatorit ja niiden ohjelma ovat ilmaisia. Toreilla voi lisäksi olla myytäviä tuotteita tai palveluita.
Facebook: Lähiöfest2017: Malmin tapahtumatori

Malmin tapahtumatori kutsuu liikkeelle tanssin, laulun ja Stadin juhlaorkesterin tahtiin. Lapsia ilahduttavat Pellekaija Pumin konsertti, vatsastapuhuja Sari ja mehuhetki pehmolelujen kanssa. Esiin nousee myös paikallisia taitajia.

Tapahtumatorilla syödään yhteisessä pöydässä kaupunkilaisten kuvittaman pöytäliinan ääressä. Kaupunkilaiset haastetaan mukaan syömään joko omia tai paikan päältä torien ruokatoimijoilta hankittuja herkkuja. Pöytä on katetussa ulkotilassa. Syödään yhdessä Lähiöfest2017-toreilla – tapahtuma Facebookissa

Malmilainen, minne toivot uusia asuntoja ja palveluita? Tule merkitsemään toiveesi kartalle ja tutustumaan Ylä-Malmin raitin sekä Longinojan puiston ideasuunnitelmiin. Kaupunkiympäristön pisteellä voit myös vastata osallisuugallupiin ja selvittää, kuinka Helsinki kasvaa ja tiivistyy kestävästi. Asiantuntijat ovat paikalla keskustelemassa askarruttavista kysymyksistä.

Tapahtumatorin kulmalavan ohjelmassa on miniseminaari ”Lähiöstä keskustaksi – Monikeskustainen Helsinki?” Miniseminaarin juontaa toimittaja Minna Joenniemi ja keskustelussa on mukana lähiöaiheiden asiantuntijoita.

Entä mitä sanoo pormestari Jan Vapaavuori lähiöiden ja Helsingin tulevaisuudesta? Kulmalavan puheenvuoron jälkeen pormestaria voi jututtaa tapahtumatorilla. Kulmalavan ohjelmassa on lisäksi näkökulmia Lähiöfest-toimijoilta sekä eri toimijoiden ohjelmanumeroita.

Näiden poimintojen lisäksi luvassa myös muuta kivaa ohjelmaa! Tapahtumatorin tuoreimmat ohjelmatiedot ja aikataulut löydät Facebook-tapahtumasta.

Lähiöfest2017-pääyhteistyökumppanit ja yhteistyökumppanit osallistuvat Torien ohjelmaan. Esimerkiksi Vahanen hurauttaa paikalle Remonttirekallaan, ja K-Marketin kauppiaat lähikaupoista tulevat paikan päälle.

Tapahtumatorit tunnistat reitin varrella ilmapalloista, toreilla tavataan!

Helsingin kaupungin mahdollistamat Torit ovat osa Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden sisältöjen valintaan ja ohjelman muutoksiin.

Helsinki kasvaa ja tiivistyy. Esikaupunkialueille rakentuu elinvoimaisia keskustoja ja kaupunkielämää. Lähiöfest2017 nostaa lähiöt valokeilaan ja käynnistää keskustelua muuttuvasta kaupungista.