#lähiöfest
paikallisuuden
puolesta

Lähiöfestin vinkit nyt MyHelsinki.fi

  • 18.6.2018

Kontulan muraalit / kuva: Ramon Maronier


Onko Helsinkiä Vironniemen ulkopuolella? On, ja nyt se näkyy myös MyHelsinki.fi -sivustolla. Lähiöfest on kumppanina laajentamassa kuvaa pääkaupungista sekä paikallisille että vierailijoille.

Millaisena haluamme nähdä kaupungin? Mistä löytyvät näkemisen arvoiset paikat? Keiden näkökulmasta kaupungista kerrotaan?

Näistä kysymyksistä keskustelimme Lähiöfest2017-tapahtuman jälkeen talvella 2018, kun tapasimme Helsinki Marketing Oy:n tekijöitä. Helsingin markkinoinnista vastaava yritys esitti meille mieluisan tehtävän: auttakaa meitä laajentamaan kuvaa Helsingistä.

MyHelsinki.fi on kansainvälisesti palkittu sivusto ja palvelu, josta on tullut niin turistien kuin helsinkiläisten asukkaiden luotettu tietolähde. Poikkeukselliseksi sivuston tekee se, että suuri osa vinkeistä on käyttäjien itsensä keräämiä – siitä nimi “My Helsinki”.

Lähiöfest on toimittanut sivustolle yleisesittelyt Itäisistä ja Läntisistä naapurustoista, jotka ovat osa uutta Naapurustot-kokonaisuutta. Lisää on tulossa – myös tarkempia vinkkejä lähiöiden ja kaupunginosien “salaisista aarteista”.

Jos haluat vinkata lempipaikastasi meille, voit lähettää meiliä info(at)lahiofest.fi TAI merkata sen suoraan kartalle (=LähiöGems) >>>  valitse lomakkeessa Suosittelen kiinnostavaa paikkaa