#lähiöfest
paikallisuuden
puolesta

Lähiöfest Tori Matinkylä 28/9

  • 18.9.2019


Lähiöfest-vuosi huipentuu Espoossa ja Espoon Lähiöfest-viikko huipentuu Matinkylässä! Kaikille avoin tapahtuma kutsuu juhlimaan paikallisuutta Tiistilän koululle.

Espoon kaupunki isännöi Lähiöfest-viikon suurinta yleisötapahtumaa Toria. Samalla vietetään Matinkylän 50-vuotissyntymäpäivää.

Lähiöfest Tori avautuu lauantaina 28.9. klo 12–17  Tiistilän koulun tiloihin.

Toritapahtumassa on mukana noin 40 eri toimijaa. Tarjolla on aktiviteetteja kaikenikäisille: puuhapajoja ja tanssia, urheilun lajikokeiluita ja musiikkiesityksiä, tietoa ja työpajoja, leikkimielistä kilvoittelua, kokeilun paikkoja ja yhdessä olemista.

Mukana ovat myös Lähiöfest2019-pääyhteistyökumppanit. Esimerkiksi K-Market avaa Lähiöfest Torille pop up -ravintolan, jonka koko tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Lisäksi tapahtumassa juhlistetaan kapunkilaisten ehdottamia Kyläsankareita.

Tule tekemään yhdessä kaupungin suunnittelijoiden kanssa parempaa kaupunkia. Luvassa on myös mm. kirpputori, katutaidepajoja – ja perheen pienemmille mm. poniajelua ja nallesairaala! Perille koululle pääsee vaikka riksalla Isosta Omenasta!

Lähiöfest 2019 Toritapahtuman ohjelma

Seuraa Facebookissa Lähiöfest Tori Event-sivua