#lähiöfest
paikallisuuden
puolesta

Keitä ovat Kyläsankarit?

  • 29.8.2019


Keitä ne on ne sankarit? Ne arjen hyväntekijät jotka harvoin näkyvät isoissa otsikoissa? Lähiöfest2019-pääyhteistyökumppani K-Market kutsuu kaikki kertomaan paikallisista hyvistä teoista.

Jokaisen panos on tärkeä ja jokainen voi vaikuttaa! Mikä teko on ollut merkityksellinen, koskettava, mieltä lämmittävä? Teko voi olla pieni tai suuri. Kuka on aina valmis auttamaan? Mikä taho on tehnyt pitkään hyvää alueella?

K-Market kannustaa kaikki ilmiantamaan arjen hyväntekijöitä Lähiöfest2019-vuoden aikana. Kampanja käynnistyi keväällä Riihimäellä. Asukkaat saivat ehdottaa Riihimäen K-Marketeissa henkilöä tai yhteisöä, joka ansaitsee tunnustusta hyvästä teostaan, asenteestaan tai työstään lähiön hyväksi.

Paikallissankareita palkittiin seuraavan kerran Kauniaisissa Lähiöfest Granipäivässä 23. toukokuuta. Tapahtuman aikana yleisö sai äänestää suosikkiaan.

Seuraavaksi paikallissankaruutta juhlitaan Espoossa! Syyskuussa etsitään KYLÄSANKAREITA ja hyviä arjen tekoja eri Espoon kaupunginosissa.

Omaa suosikkiaan voi ehdottaa 23.9. asti. Espoon Kyläsankareita juhlitaan lauantaina 28.9. Lähiöfest Tori -tapahtumassa Matinkylässä. K-Market toteuttaa sinne myös pop up -ravintolan, jonka tuotto annetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Lähiöfest2019-pääyhteistyökumppani K-Market kutsuu kaikki kertomaan paikallisista hyvistä teoista ja ehdottamaan uusia. Ehdotuksia voi tehdä K-Marketissa tai ottamalla yhteyttä Lähiöfestiin: kylasankari(at)lahiofest.fi