#lähiöfest
paikallisuuden
puolesta

Kauneinta lähiössäsi?

  • 20.2.2019


Lähiöfest2019-pääyhteistyökumppani Innovarch pyytää kaikkia kertomaan, mikä on kauneinta omassa lähiössä. Vastauksia tullaan hyödyntämään kouluille järjestettävässä suunnittelukisassa.

TIEDOTE

Suomen lähiöistä löytyy paljon hyvää ja kaunista, mikä pitää ehdottomasti säilyttää. Lähdemme keräämään aineistoa siitä, mitä eri lähiöiden asukkaat pitävät kauneimpana ja säilyttämisen arvoisena omissa lähiöissään sekä minkä varaan rakennettua ympäristöä tulisi kehittää.

Kerätty aineisto toimii lähtöaineistona kouluille ja oppilaitoksille suunnattuun Tunnista, oivalla ja tee -innovaatiokilpailuun, joka järjestetään osana Lähiöfest2019-tapahtumia syyskuun aikana.

Kerro meille, mikä on kauneinta lähiössäsi!

Merkkaa kartalle kaunein paikka tai asia lähiöstäsi, kerro perustelut ja lisää halutessasi mukaan valokuva.

Kyselyyn voi vastata koko maaliskuun 2019 loppuun saakka.

Säännöt ja ehdot

Kyselyn ja arvonnan järjestävät arkkitehtitoimisto Innovarch Oy ja Vahanen-yhtiöt. Kyselyn yhteydessä kerätään osallistujan nimimerkki/nimi sekä syntymävuosi kyselyvastausten yhteyteen. Näitä tietoja käytetään kilpailun vastausten analysoinnissa. Osallistuakseen tiedon keruun yhteydessä olevaan arvontaan, tulee henkilön täyttää myös laajemmat yhteystiedot itsestään. Näitä tietoja ei käytetä muuhun kuin arvontavoittajan kontaktointiin.

Kun kyselyyn vastaaja lataa kuvan kauneimmasta paikasta lähiössään, hänellä tulee olla täydet oikeudet lataamaansa kuvaan. Osallistumalla kilpailuun kuvan lataaja myöntää Vahanen-yhtiöille ja Innovarch Oy:lle oikeuden käyttää lataamaansa kuvaa tähän kilpailuun liittyvään viestintään ja markkinointiin kyselyn/kilpailun aikana sekä sen jälkeen. Samalla kuvan lataaja lupaa olla vaatimatta rahallista korvausta kuvansa käytöstä. Tekijänoikeus valokuvaan säilyy kuvaajalla ja käytämme valokuvia ainoastaan tämän kilpailun teemaan liittyvässä viestinnässä ja markkinoinnissa. Pidämme oikeuden poistaa ladatun kuvan ja vastauksen, mikäli epäilemme kuvan lataajan tekijänoikeutta ladattuun kuvaan tai muuta sopimattomuutta kilpailuun.

Arvonta ja palkinto

Arvomme ma 1.4.2019 yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken kolme lahjakorttia (à 50€) K-Supermarketiin.Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Vahanen-yhtiöiden sosiaalisen median kanavissa.

Vahanen-yhtiöiden ja Innovarchin työntekijät saavat lähettää kilpailuun kuvia, mutta he eivät voi voittaa kilpailusta palkintoja.

Yhteistyössä