#lähiöfest
paikallisuuden
puolesta

2017: #hoodshelsinki

  • 30.9.2017

Puhos Loves People -festivaali Itäkeskuksen Puhoksessa / kuva: Ramon Maronier


Huom.  Lähiöfest2017-ohjelmaa / Program from Lähiöfest2017 

#hoodshelsinki-kisa jatkuu koko lokakuun! Lähde lähiöihin ja kaupunginosiin, jaa kuvia Instagramissa ja voit voittaa yllätyspalkintoja!

Samalla kisa nostaa esiin paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä ja muita toimijoita, jotka tekevät kaupungista paremman! #hoodshelsinki-kisa tehdään Lähiöfest2017-tapahtuman taustalla olevan tuotantoyhtiön ja Radio Helsingin yhteistyönä.

#hoodshelsinki-kisa alkoi Lähiöfest2017 -tapahtuman viikonlopusta ja jatkuu nyt lokakuun loppuun asti. Samalla lisäämme mukaan uuden hashtagin – #lähiöhelsinki – pitämään Lähiöfestin sytyttämää liekkiä yllä! Kumpi tahansa – #hoodshelsinki ja #lähiöhelsinki – tai molemmat kelpaavat osallistumiseen.

Osallistu kisaan

Kierrä lähiöissä ja kaupunginosissa lokakuussa! Jokainen kuva tuo pisteen, ja ylimääräisiä pisteitä saavat ne, joiden kuvat ovat eri lähiöistä. Esimerkiksi näin: kuva Malmilta = 1 piste, seuraava kuva Myllypurosta = 2 pistettä, seuraava kuva Pihlajamäestä = 3 pistettä jne.

Saat vinkkejä hyvistä kuvauskohteista Lähiöfest2017-tapahtuman Ohjelmakartalta, jonne lokakuun aikana tulee keltaisia timantteja eli LähiöGems-tunnuksella erottuvia paikkoja. Sinäkin voit pian lisätä oman suosikkipaikkasi täyttämällä lomakkeen, ja valitsemalla “suosittelen paikkaa”.

Ota Instagram-tilillesi kuvia ja lisää niihin #hoodshelsinki tai #lähiöhelsinki! Alempana infoa millaisista kuvista saa pisteitä.

Rekisteröidy mukaan! Lähetä sähköposti järjestäjille osoitteeseen info(at)lahiofest.fi, jossa vastaat seuraaviin kysymyksiin:

  1. Nimi ja Insta-nimi (username joka näkyy tilillä nimenä)
  2. Ikä (alaikäisen ollessa kyseessä vanhemman annettava lupa osallistumiseen)
  3. Yhteystiedot: kotiosoite ja sähköposti

Vain tietonsa antaneet voivat lunastaa voittamansa palkinnot. Ennakkotiedoista poiketen rekisteröintiin riittää sähköposti, lomaketta ei tarvitse täyttää.

Palkinnot

Palkinnot ovat lähiöissä ja kaupunginosissa toimivien yritysten, yhdistysten ja järjestöjen lahjoittamia. Palkintojen voittajat saavat henkilökohtaisen sähköpostiviestin, jossa on palkinnon lunastukseen oikeuttava lahjakortti tai tarvittavat yhteystiedot.

Tutustu kisaan palkintoja antaneisiin yrityksiin Ohjelmakartalla

 

Mo Café & Bazar

Voittokategoriat

PARHAAT KAVERIKUVAT! Ota selfie ystävien tai perheesi kanssa tai potretti läheisestäsi lähiössä (myös kotieläimet lasketaan) ja voit voittaa:

2 x lounas Ravintola Kirkuk, hiiligrilliravintola, Puhos Kastelholmantie 2 Tutustu >

2 x lounas Ravintola Old Jerusalem, Lehtisaaren ostokeskus, Lehtisaarentie 1 PALKINTO ANNETTU Tutustu >

2 x lounas Mo’ Café, Kirkonkyläntie 7 PALKINTO ANNETTU  Tutustu >

2 x pizza Limone Pizza & Pasta Italiana, Nahkahousuntie 1 PALKINTO ANNETTU  Tutustu >

30€:n kuponki ruokaostoksia varten Alanya Market, Puhos Kastelholmantie 2 PALKINTO ANNETTU Tutustu >

 

Alanya Market

 

YLLÄTTÄVIMMÄT KUVAT JA/TAI KUVATEKSTIT! Ota hieno, hauska tai muuten vain yllättävä kuva lähiöstä, anna sille osuva kuvateksti ja voit voittaa jotain seuraavista:

2 x erikoiskahvi & jäätelö/leivonnainen (valinnan mukaan) Smoothie Coffee House, Kontulan Ostari, Ostostie 4 PALKINTO ANNETTU Tutustu >

1 x paketti tuoreita kahvipapuja (myös jauhettuina) Maja Coffee Roastery, Lehtisaarentie 1 PALKINTO ANNETTU Tutustu >

1 x kasvisruokabuffet & salaattipöytä Ravintola Nuur, Kontulan Ostari, Ostostie 4 PALKINTO ANNETTU Tutustu >

1 x hiustenleikkuu Parturi Alaturka, Puhos Kastelholmantie 2 Tutustu >

1 x lahjakortti 90 min. hoitoon sisältäen 45 min hieronnan ja 45 min refleksologisen jalkahoidon, Dominus Santos Kehonhuolto, Lumikintie 3 B 72 PALKINTO ANNETTU Tutustu >

30€:n kuponki ruokaostoksia varten Alanya Market, Puhos Kastelholmantie 2  Tutustu >

30€:n kuponki ruokaostoksia varten Alanya Market, Puhos Kastelholmantie 2 Tutustu >

 

Parturi Alaturka

 

ENITEN LÄHIÖITÄ KIERTÄNEET! Jokainen kuva tuo pisteen, ja ylimääräisiä pisteitä saavat ne, joiden kuvat ovat eri lähiöistä. Esimerkiksi näin: kuva Malmilta = 1 piste, seuraava kuva Myllypurosta = 2 pistettä, seuraava kuva Pihlajamäestä = 3 pistettä jne. – kiertäminen siis kannattaa:

2 x liput jalkapallo-otteluun HJK – ROPS 28.10. Tutustu >

+ lippuja esityksiin ja konsertteihin Helsingin kaupungilta:

2 x liput Maestro ja minä: Aurora -esitykseen 17.1. klo 19, Vuotalo

2 x liput Mastro och Bettina: Linda Lampenius -esitykseen 11.11. klo 19, Vuotalo

 

Vuotalo ja tapahtumatori 30.9.

 

Huom. KAIKKI osallistujat ovat mukana ENITEN LÄHIÖITÄ KIERTÄNEET -kategoriassa. Voit siis voittaa em. lippupalkinnot ottamalla kaverikuvia ja keksimällä hauskoja kuvatekstejä. Voittaminen kerran ei estä voittamasta uudelleen eli kannattaa osallistua koko “lähiöiden lokakuun” ajan!