#lähiöfest2019
paikallisuuden
puolesta

Espoo-live 23–26/9

  • 20.5.2019

WärkFest 2018 / kuva: Ramon Maronier


Lähiöfest-viikkona syyskuun lopussa Espoon kaupunginosista tulee hubeja uusille ideoille. Espoo-live-työpajoissa etsitään ratkaisuja siihen, miten paikallisuutta voidaan vahvistaa naapurustoissa ja samalla vaikuttaa koko kaupunkiin.

Lähiöfest järjestää neljänä arki-iltana “Espoo-live”-nimiset avoimet tapahtumat. Nimi “live” viittaa paitsi suoriin verkkolähetyksiin ja median paikallaoloon myös iltojen henkeen: työpajoissa ei “kehitetä vain kehittämistä” vaan käytännön ratkaisuja, joita voidaan lähteä testaamaan.

Iltojen teemoja inspiroivat Espoo-tarinan painopisteet: kestävä kehitys, hyvinvointi, osallisuus ja elinvoima. Espoo-live-illat ovat avoimia kaikille, ja niihin voivat niin yhdistykset, järjestöt ja yritykset kuin asukkaatkin ehdottaa ohjelmaa.

Espoo-live-illat kiertävät kaupunkia seuraavasti:

  • Ma 23.9.2019 Tapiolan kirjasto, Tapiola
  • Ti 24.9.2019 Mainingin koulu, Kivenlahti
  • Ke 25.9.2019 Entressen kirjasto, Espoon keskus
  • To 26.9.2019 Sellon kirjasto, Leppävaara

Mukaan?

Espoo-live-illat alkavat klo 17 ja päättyvät klo 20. Tarkennuksia Espoo-live-iltojen ohjelmasta ja aikatauluista tulossa. Ohjelmaa voi tarjota joko koko illaksi tai lyhyemmälle ajalle. Otamme yhteyttä erikseen jokaiseen, joka tarjoaa ohjelmaa, ja vahvistamme sähköpostilla, onko ehdotus mahdollinen.

Ehdota ohjelmaa ilmoittautumislomakkeella