#lähiöfest2017, 25/9–1/10, Helsinki

Tule mukaan tekemään festivaalia!

  • 23.6.2017

RM


Pienen yrityksen vetäjä, yhdistysaktiivi tai muuten vain yhdessä tekemisestä innostunut: Lähiöfest2017 kutsuu sinut mukaan!

Festivaaliviikon ohjelmaa rakennetaan syksyyn asti, ja se tarjoaa monia mahdollisuuksia osallistumiselle.

Lähiöfest likes – kaupunkilaisten järjestämää ohjelmaa kaupunkilaisille

Oletko innostunut oman lähiötapahtuman järjestämisestä Lähiöfest2017-viikolla? Ilmoita tapahtumasi mukaan täällä

Itsenäisesti järjestettyjen tapahtumien järjestäjät vastaavat tapahtuman vaatimista luvista ja järjestelyistä. Ohjeita löytyy täältä.

#hoodshelsinki – lähde turistiksi kotikaupunkiisi ja voit voittaa yllätyksiä

Festivaaliviikko huipentuu lähiöitä juhlistavaan viikonloppuun. Kaupunkilaisia kannustetaan käymään mahdollisimman monissa eri lähiössä ja kaupunginosissa #hoodshelsinki -kisalla. Tapahtumapaikkoja kiertämällä ja erilaisia tehtäviä tekemällä kerää pisteitä, joilla voi voittaa yllätyspalkintoja. Palkinnot tulevat lähiöiden monilta palveluntarjoajilta.

Lähiöissä on paljon hienoja toimijoita, joista moni ei tiedä. Haluamme avata ovia ja tehdä helpoksi myös paikallisille ravintoloitsijoille, partureille tai muille pienyrittäjille tulla osaksi festivaalia.

Kukin yllätyspalkinnon antaja esitellään festivaalin viestinnässä. Palkinnon suuruudesta päättää lahjoittaja itse. Palkinnon keksimisessä saa  käyttää vapaasti luovuutta. Keräämme lahjoittajia parhaillaan ja kerromme heistä sivustolla ja somessa kesän ja syksyn aikana!

Oletko kiinnostunut olemaan mukana #hoodshelsinki-kisassa ja lahjoittamaan yllätyspalkinnon? Ota yhteyttä: info(at)lahiofest.fi

Muita tapoja tulla mukaan?

Osassa Lähiöfest2017-tapahtumia on mahdollisuuksia pienimuotoiseen myyntitoimintaan ja paikkoja esimerkiksi ruokarekoille. Kaikki tuotteita tai ruokaa myyvät toimijat vastaavat toimintansa vaatimista luvista ja ilmoituksista viranomaisille.

Haluatko harjoittaa myyntitoimintaa? Ota yhteyttä: info(at)lahiofest.fi

Lähiöfest2017 on aatteellisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. Tapahtumia ei ole tarkoitettu poliittisten tai uskonnollisten aatteiden edistämiseen.