#lähiöfest2019
paikallisuuden
puolesta

Löytyykö läheltäsi Paikallissankari?

  • 13.5.2019


Keitä ne on ne Paikallissankarit? Ne arjen hyväntekijät jotka harvoin näkyvät isoissa otsikoissa? Lähiöfest2019-pääyhteistyökumppani K-Market kutsuu kaikki kertomaan paikallisista hyvistä teoista.

Jokaisen panos on tärkeä ja jokainen voi vaikuttaa! Mikä teko on ollut merkityksellinen, koskettava, mieltä lämmittävä? Teko voi olla pieni tai suuri. Kuka on aina valmis auttamaan? Mikä taho on tehnyt pitkään hyvää alueella?

K-Market kannustaa kaikki ilmiantamaan arjen hyväntekijöitä Lähiöfest2019-vuoden aikana. Kampanja käynnistyi Riihimäellä. Asukkaat saivat ehdottaa Riihimäen K-Marketeissa henkilöä tai yhteisöä, joka ansaitsee tunnustusta hyvästä teostaan, asenteestaan tai työstään lähiön hyväksi. Ehdotetuista henkilöistä raati valitsi ne, jotka saavat kunniakirjan Riihimäen Lähiöfest-tapahtumassa Peltosaaren koululla pe 17.5. Ehdotetuista yhteisöistä tapahtuman osallistuja saavat äänestää suosikkinsa tapahtumassa klo 14-18.30.

Lähiöfest Riihimäki -tapahtumassa 17.5. julkistetaan ensimmäiset Paikallissankarit. Illan aikana jaetaan kunniakirjat.

K-Market innostaa myös omat kauppiaansa tekemään hyvää paikallisesti. Riihimäellä K-Market Peltosaari – ja K-Market Ruokasaari –kauppias tukee Peltosaari-Seura ry:n järjestämää buffettia, jonka tuotto lahjoitetaan Peltosaaren koulun stipendirahastoon.

Lähiöfest2019-pääyhteistyökumppani K-Market kutsuu kaikki kertomaan paikallisista hyvistä teoista ja ehdottamaan uusia. Ehdotuksia voi tehdä K-Marketissa tai ottamalla yhteyttä Lähiöfestiin: info(at)lahiofest.fi

Kerromme vuoden aikana Paikallissankareista ja teoista lähiöfest.fi-sivuston juttukategoriassa Ihmiset.