rakkaudesta lähiöön, #lähiöfest2017

Ihmisiä kaupungissa

  • 25.4.2017


Ketkä liikuttavat lähiöitä, parantavat niiden arkea, vaikuttavat kaupungin tulevaisuuteen? Lähiöfest2017 nostaa esiin uuden ajan kaupunkilaissankarit!

Ihmiset-juttusarjassa kaupungin monet äänet pääsevät kuuluviin. Etsimme toimijoita. Heitä jotka saavat pieniä ja suuria muutoksia aikaan. Ihmiset voivat tunnettuja tai tuntemattomia, työkseen kaupunkia kehittäviä tai vapaaehtoisia aktivisteja. He voivat esiintyä äänitorvina tai hyvinä kuuntelijoina.

Yhteistä heille on asenne: parempi tulevaisuus on tekemättä vaille valmis! Monet heistä ovat mukana myös Lähiöfest2017-viikolla keskusteluissa ja tapahtumissa rakentamassa uutta kaupunkilaisuutta.

Pyysimme Our House 2015 -festivaalin yhteydessä flamencotanssija Rodrigo González Martínez del Campoa tekemään silloisessa festivaalipaikassa mitä haluaa. Rodrigo on helsinkiläinen flamencon ammattilainen, joka on esiintynyt useissa kokoonpanoissa eri puolilla Helsinkiä ja sen lähiöitä. Tanssin lisäksi hän opiskelee Metropoliassa kaupallista alaa. Rodrigon tanssi potkaisee liikkeelle koko Ihmiset-juttusarjan.

VIDEO Our House 2015: Rodrigo González Martínez del Campo. Kuvaus Markus Kontiainen. Editointi Ramon Maronier. Momoliving-tuotanto.
Haastateltavista otetaan vastaan ehdotuksia: info(at)lahiofest.fi